Little Greene Verf & Behang

Little Greene produceert in haar eigen fabriek in Wales een hoogwaardige kwaliteit verf in een schitterende collectie kleuren. Alle kleuren zijn te vinden in de gratis kleurenkaarten Colours of England, Grey & Green.

 

 

Colours of England kleurenkaart

De Colours of England kleurenkaart geeft een overzicht van 300 jaar Engelse interieurdecoratie weer, van de Gregoriaanse stijlperiode tot aan de jaren 70. Deze kleurenkaart is ontwikkeld in samenwerking met National Trust.

Grey kleurenkaart

Onze kleurenkaart Grey bevat 28 kleuren, dit is onderverdeeld in 4 kleurenfamilies in 7 nuances van licht naar donker. Deze kleuren zijn makkelijk met elkaar te combineren, zodat je een gebalanceerd interieur kan ontwerpen. 

Green kleurenkaart

Green is ontwikkeld i.s.m. National Trust (Monumentenorganisatie in Engeland) en elke kleur is terug te brengen naar de plek waar deze als eerste is gebruikt. Deze kleurenkaart geeft aan dat de kleuren van vandaag allemaal te vinden zijn in het verleden en dus de tand des tijds hebben doorstaan. 

Verschillende kwaliteiten verf

Door eigen productie kunnen wij een verschillende kwaliteiten verf aanbieden en de kwaliteit van elk blik verf garanderen. Het rendement van Little Greene verf is zeer hoog, wel tot 16 m2 per liter verf. Voor muren & plafonds hebben wij de kwaliteit Absolute Matt Emulsion, een zeer matte muurverf. Voor wat drukkere ruimtes of gezinshuizen is de Intelligent Matt Emulsion ontwikkeld, een matte wabare muurverf. Houtwerk & metaal kan geschilderd worden met een meerdere producten van Little Greene, de Intelligent Eggshell (matte lak op waterbasis), de Intelligent Gloss (hoogglans lak op waterbasis), de Flat Oil (matte lak op oliebasis) en de Traditional Oil Gloss (Hoogglans lak op oliebasis). Voor vloeren, trappen en keukenkastjes hebben wij de Floor Paint, een zeer sterke PU lak op oliebasis. Voor de buitenkant van het huis hebben wij de Tom's Oil Eggshell ( een matte lak op oliebasis), de Intelligent Exterior Eggshell (een matte schakelverf - primer & lak in één - op waterbasis) en voor de muren de Masonry Paint (matte muurverf voor stenen en stucwerk buiten) Ook hebben wij voor elke verf een geschikte primer voor het mooiste resultaat. Al onze Little Greene dealers kunnen u een goed advies geven qua kleur & toepassing.

De kleuren op de Little Greene kleurenkaarten zijn uniek.

 

Wij hebben deze kleuren ontwikkeld in onze eigen fabriek, met eigen ingrediënten en pigmenten.

 

Alle ingrediënten worden voor, tijdens en na productie met de grootste zorg & accuraatheid getest, zodat de mooiste kwaliteit verf ontstaat.

 

Onze verfkleuren worden vaak gebruikt als basis voor een interieur, zodat alle andere onderdelen (vloer, stoffen, behang & accessoires) een mooi geheel maken.

 

Wij leveren onze verfkleuren alleen in originele Little Greene blikken (zie foto), omdat wij u willen garanderen van de beste kwaliteit verf.

 

Vele verfmerken proberen onze kleuren te imiteren, maar dit is onmogelijk. Onze verfkleuren in andere merken geven nooit de nuance & finesse die u zoekt en zo mooi combineren  met de rest van de spullen in het interieur.

Little Greene kleurenkaart aanvragen

Vraag vandaag nog het Little Greene kleurenpakket aan!