Little Greene Verf & Behang

Little Greene produceert in haar eigen fabriek in Wales een hoogwaardige kwaliteit verf in een schitterende collectie kleuren. Alle kleuren zijn opgenomen in kleurenkaarten Colours of England, Grey & Green, en deze zijn gratis beschikbaar.

 

 

Colours of England kleurenkaart

De Colours of England kleurenkaart geeft een overzicht van 300 jaar Engelse interieurdecoratie weer, van de Gregoriaanse stijlperiode tot aan de jaren 70.

Grey kleurenkaart

Onze kleurenkaart Grey bevat 28 kleuren, dit is onderverdeeld in 4 kleurenfamilies in 7 nuances van licht naar donker. Deze kleuren zijn makkelijk met elkaar te combineren, zodat je een gebalanceerd interieur kan ontwerpen.

Green kleurenkaart

Green is ontwikkeld i.s.m. National Trust (Monumentenorganisatie in Engeland) en elke kleur is terug te brengen naar de plek waar deze als eerste is gebruikt. Deze kleurenkaart geeft aan dat de kleuren van vandaag allemaal te vinden zijn in het verleden en dus de tand des tijds hebben doorstaan. 

Verschillende kwaliteiten verf

Door eigen productie kunnen wij een verschillende kwaliteiten verf aanbieden en de kwaliteit van elk blik verf garanderen. Het rendement van Little Greene verf is zeer hoog, wel tot 16 m2 per liter verf.

National Trust kleuren

"Door onze samenwerking met The National Trust halen wij de kleuren uit het verleden naar het heden"

Little Greene kleurenkaart aanvragen

Vraag vandaag nog het Little Greene kleurenpakket aan!