Little Greene Verf & Behang

Little Greene produceert in haar eigen fabriek in Wales een hoogwaardige kwaliteit verf in een schitterende collectie kleuren. Alle kleuren zijn te vinden in de gratis set kleurenkaarten Colours of England, Stone, Grey & Colour Scales.

 

 

Little Greene kleurenkaart

De Colours of England kleurenkaart geeft een overzicht van 300 jaar Engelse interieurdecoratie weer, van de Gregoriaanse stijlperiode tot aan de jaren 70. Deze kleurenkaart is ontwikkeld in samenwerking met National Trust. U kunt de kleurenkaart via onze contactpagina aanvragen.

Little Greene verf voor het hele huis, binnen & buiten.

Door eigen productie kunnen wij een verschillende kwaliteiten verf aanbieden en de kwaliteit van elk blik verf garanderen. Het rendement van Little Greene verf is zeer hoog, wel tot 16 m2 per liter verf. Voor muren & plafonds hebben wij de kwaliteit Absolute Matt Emulsion, een zeer matte muurverf. Voor wat drukkere ruimtes of gezinshuizen is de Intelligent Matt Emulsion ontwikkeld, een matte wasbare muurverf. Houtwerk & metaal kan geschilderd worden met een meerdere producten van Little Greene, de Intelligent Eggshell (matte lak op waterbasis), de Intelligent Satinwood (duurzame zijdeglans lak op waterbasis), de Intelligent Gloss (hoogglans lak op waterbasis), de Flat Oil (matte lak op oliebasis) en de Traditional Oil Gloss (Hoogglans lak op oliebasis). Voor vloeren, trappen en keukenkastjes hebben wij 2 verfkwaliteiten, t.w. de Intelligent Floor Paint (zeer duurzame lak voor op vloeren en trappen), en de Oil Floor Paint, een zeer sterke PU lak op oliebasis. Voor de buitenkant van het huis hebben wij de Tom's Oil Eggshell ( een matte lak op oliebasis), de Intelligent Exterior Eggshell (een matte schakelverf - primer & lak in één - op waterbasis) en voor de muren de Masonry Paint (matte muurverf voor stenen en stucwerk buiten) Ook hebben wij voor elke verf een geschikte primer voor het mooiste resultaat. Al onze Little Greene dealers kunnen u een goed advies geven qua kleur & toepassing.

De kleuren op de Little Greene kleurenkaarten zijn uniek en leveren wij alleen in Little Greene verfblikken.

 

Wij hebben deze kleuren ontwikkeld in onze eigen fabriek, met eigen ingrediënten en pigmenten.

 

Alle ingrediënten worden voor, tijdens en na productie met de grootste zorg & accuraatheid getest, zodat de mooiste kwaliteit verf ontstaat.

 

Onze verfkleuren worden vaak gebruikt als basis voor een interieur, zodat alle andere onderdelen (vloer, stoffen, behang & accessoires) een mooi geheel maken.

 

 

Vele verfmerken proberen onze kleuren te imiteren, maar dit is onmogelijk. Onze verfkleuren in andere merken geven nooit de nuance & finesse die u zoekt en zo mooi combineren  met de rest van de spullen in het interieur.