Paint & Paper Library

Paint & Paper Library geeft inspiratie, kleurenexpertise en design ideeën aan interieur professionals, architecten en stylisten wereldwijd. Een verfijnd palet van 180 uitzonderlijke kleuren, geproduceerd in het VK, voor het mooiste interieur.

Muurverf & Houtverf

Paint & Paper Library heeft verschillende kwaliteiten verf voor muren & houtwerk. De kleurenkaart is een overzicht van welke muurverf kleuren en houtverf kleuren die verkrijgbaar zijn. Voor de muren is er de kwaliteit Pure Flat, een zeer matte muurverf en de Architect Matt, een matte wasbare muurverf. Voor het houtwerk is er een watergedragen verf, de Architect's Eggshell en een oliegedragen variant, de Oil Eggshell. 

De kleuren op de Paint & Paper Library kleurenkaart zijn uniek. Wij hebben deze kleuren ontwikkeld in onze eigen fabriek, met eigen ingrediënten en pigmenten.

 

Alle ingrediënten worden voor, tijdens en na productie met de grootste zorg & accuraatheid getest, zodat de mooiste kwaliteit verf ontstaat.

 

Onze verfkleuren worden vaak gebruikt als basis voor een interieur, zodat alle andere onderdelen (vloer, stoffen, behang & accessoires) een mooi geheel maken.

 

Paint & Paper Library verfkleuren worden alleen in Paint & Paper Library verfblikken geleverd.

 

Vele verfmerken proberen onze kleuren te imiteren, maar dit is onmogelijk. Onze verfkleuren in andere merken geven nooit de nuance & finesse die u zoekt en zo mooi combineren  met de rest van de spullen in het interieur.